Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.029 Makaleler 26 Çözümler 519 8 Eylül 2023 #21 Ada Birinci dedi: Hocam bana geldi. Bu beta normal sürüm mü yani CS 2 gibi mi? Genişletmek için tıkla... Beta hocam, mesajda da beta dedim ya zaten.
Ada Birinci dedi: Hocam bana geldi. Bu beta normal sürüm mü yani CS 2 gibi mi? Genişletmek için tıkla... Beta hocam, mesajda da beta dedim ya zaten.
Ada Birinci Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 417 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #22 Ada Birinci dedi: Hocam bana geldi bu beta normal sürümmü yani CS 2 gibi mi? Genişletmek için tıkla... Emir M. dedi: Beta hocam, mesajda da beta dedim ya zaten. Genişletmek için tıkla... Sınırsız mı işte hocam?
Ada Birinci dedi: Hocam bana geldi bu beta normal sürümmü yani CS 2 gibi mi? Genişletmek için tıkla... Emir M. dedi: Beta hocam, mesajda da beta dedim ya zaten. Genişletmek için tıkla... Sınırsız mı işte hocam?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.029 Makaleler 26 Çözümler 519 8 Eylül 2023 #23 Ada Birinci dedi: Sınırsız mı işte hocam? Genişletmek için tıkla... Mesajlarımı okuyorsunuz değil mi? Pazartesi gününe kadar oynayabilirsiniz demişim...
Ada Birinci dedi: Sınırsız mı işte hocam? Genişletmek için tıkla... Mesajlarımı okuyorsunuz değil mi? Pazartesi gününe kadar oynayabilirsiniz demişim...
LawbringerGaming Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 853 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #24 Payday 2 buna bin basar bence. Optimizasyon sorunu var ve grafik olarakta mobil oyun gibi olmuş :/
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.029 Makaleler 26 Çözümler 519 9 Eylül 2023 #25 LawbringerGaming dedi: Payday 2 buna bin basar bence. Optimizasyon sorunu var ve grafik olarak da mobil oyun gibi olmuş :/ Genişletmek için tıkla... Evet, zayıf bir oyun olmuş gibi. Optimizasyon kötü, sürekli bir drop hakim oyunda. Unreal Engine kullanılması baştan hata olmuş zaten.
LawbringerGaming dedi: Payday 2 buna bin basar bence. Optimizasyon sorunu var ve grafik olarak da mobil oyun gibi olmuş :/ Genişletmek için tıkla... Evet, zayıf bir oyun olmuş gibi. Optimizasyon kötü, sürekli bir drop hakim oyunda. Unreal Engine kullanılması baştan hata olmuş zaten.