Payday 3 maç bulamıyor

Makaleler
2
Daha fazla  
Payday 3 bugün resmi çıkışını gerçekleştirdi ve bende deneme amaçlı Gamepass üzerinden oynamak istedim. Eğitim bölümünü geçtikten sonra maç aramak istediğimde türlü türlü kombinasyonlar ve farklı soygunlar denememe rağmen dakikalarca maç bulamadı. Anlık oyuncu sayısı 60.000'in üzerinde olan oyunda bu pek mantıklı gelmiyor. Neyi yanlış yapıyorum?

Son düzenleme:
Serverları çöktü Twitter üzerinden açıklama yaptılar.
Oyunun resmi çıkış gününde oyunun sunucularının çökmesi ve oyunu oynayamamak ne kadar acınası. Çevrim dışı mod da koymamışlar ki kendimiz oynayıp öğrenelim. Neyse yarını bekleyeyim. 😒
Bilgi için teşekkürler.

Payday 3 bugün resmi çıkışını gerçekleştirdi ve bende deneme amaçlı Game Pass üzerinden oynamak istedim. Eğitim bölümünü geçtikten sonra maç aramak istediğimde türlü türlü kombinasyonlar ve farklı soygunlar denememe rağmen dakikalarca maç bulamadı. Anlık oyuncu sayısı 60.000'in üzerinde olan oyunda bu pek mantıklı gelmiyor. Neyi yanlış yapıyorum?

Hocam aynısını yaşıyorum ben de en az 40dk dır bekledim bulamadı serverlar çökmüş sizin konunuzdan öğrendim şimdi. Çökmeden önce de çok geç buluyordu 10 15dk beklediğim oldu sabah mesela ama yien de buluyordu. Fimbulwinter#551 Xbox ismim isterseniz ekleyin beraber girebiliriz. Fakat oyunu pek anlayamadım henüz kötü oynuyorum önceden belirteyim onu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı