Yet26 Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 95 Çözümler 1 7 Eylül 2023 #1 Oyunun açık betası 8 Eylül'de çıkacakmış ama önceden indirmek için şimdi katılamıyor muyuz Steam'den? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2023
Oyunun açık betası 8 Eylül'de çıkacakmış ama önceden indirmek için şimdi katılamıyor muyuz Steam'den?
A AhmetT61 Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #2 Yet26 dedi: Oyunun açık betası 8 Eylül'de çıkacakmış ama önceden indirmek için şimdi katılamıyor muyuz Steam'den? Genişletmek için tıkla... Sitede erişim açılana kadar katılamayacağınız yazıyor. PAYDAY 3: Technical Open Beta FAQ • PAYDAY Official Site Learn how to take part in the Technical Open Beta, and when it takes place. www.paydaythegame.com
Yet26 dedi: Oyunun açık betası 8 Eylül'de çıkacakmış ama önceden indirmek için şimdi katılamıyor muyuz Steam'den? Genişletmek için tıkla... Sitede erişim açılana kadar katılamayacağınız yazıyor. PAYDAY 3: Technical Open Beta FAQ • PAYDAY Official Site Learn how to take part in the Technical Open Beta, and when it takes place. www.paydaythegame.com
the.OA Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 260 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #3 Ben hesap açmaya çalışıyorum hocam fakat mail e bir türlü kod gelmiyor. 3 farklı mail ile denedim hiçbirine gelmedi kod kafayı yiyeceğim neden gelmiyor kod.
Ben hesap açmaya çalışıyorum hocam fakat mail e bir türlü kod gelmiyor. 3 farklı mail ile denedim hiçbirine gelmedi kod kafayı yiyeceğim neden gelmiyor kod.