G GumrukMemuru Picopat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 997 13 Ağustos 2023 #11 Vavien. dedi: Online oyuna Denuvo koydukları için çöp oyunlar listemde yerini aldı. Genişletmek için tıkla... Sonunda Denuvo copunu sevmeyen benim gibi birisi. Nefret ediyorum DRM`lerden
Vavien. dedi: Online oyuna Denuvo koydukları için çöp oyunlar listemde yerini aldı. Genişletmek için tıkla... Sonunda Denuvo copunu sevmeyen benim gibi birisi. Nefret ediyorum DRM`lerden
T Terrlian Decipat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 1.352 Çözümler 4 13 Ağustos 2023 #12 Gereksiz.Güncelleme ile getiebilecekleri şeyleri 3. oyun olarak sunuyorlar.Ayrıca karakterler hala kötü ve grafiklerde aynı sayılır.
Gereksiz.Güncelleme ile getiebilecekleri şeyleri 3. oyun olarak sunuyorlar.Ayrıca karakterler hala kötü ve grafiklerde aynı sayılır.
Muhammed efe2027 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #13 Hocam, oyunun çok eksiği var, üstüne cod warfare ya benzetmişler silah gerimi tepiyor yoksa su tabancası gibi vuruyor anlamadım.
Hocam, oyunun çok eksiği var, üstüne cod warfare ya benzetmişler silah gerimi tepiyor yoksa su tabancası gibi vuruyor anlamadım.