Payday 3 Steam'de %30 olumlu puan aldı

chaturanga

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merakla beklenen oyunlardan biriydi sanırım serinin diğer oyunları sebebiyle, şu an için yaklaşık 17 Bin kullanıcı incelemesinde sadece %30 beğeni alabilmiş. Ben oynamadım ama bu kadar kötü bir oyun mu optimizasyonla mı ilgili?

Game Pass'den oynadım ama bana oyun Payday 2'nin yenilenmiş hali gibi geldi.
Payday 2 nin tek sevmediğim yani mobile oyunmuş gibi aşşırı kötü grafikleri ve fizikleri vardı ama dediğin gibi ne bekliyordunki payday soygunluk oyunudur başka bir konsept yapacak halleri yok herhalde cilali halini 3 yapıp atacaklar

Kesinlikle hak ediyor. Ne rezalet bir sunucu sistemi ya. Kaç gündür birlikte girmeye çalışıyoruz tam gireceğimiz saatlerde sunucular çöküyor.

Payday serisinin en iyi oyunu, Payday The Heist bence. Eskisi gibi popüler olsa güzel olur.

Sunucu problemleri gerçekten çok can sıkıcı ve acınasıydı. Hani bir çevrim dışı mod da yok ki oynayalım. İlk 2 gün oyuna girilmedi bile.
Ancak oyun içerik olarak hoşuma gitti. Önceki oyundan esinlendiği çok nokta var. Evet, soygun sayısı az ama var olan soygunlar özenerek yapılmış. Güncellemelerle daha fazla içerik gelecektir.

Oyunu almak yerine Gamepass üzerinden denemek şu an daha mantıklı bir yol.

Sunucu problemini ilk gün ben de yaşadım ama gayet normal karşıladım. Ben tek başıma giriyorum, ikinci gün tanımadığım kişilerle giriyordum. Biraz bekleyince botlarla da başlayabiliyordum. Xbox Series S'ten oynadım ve yüzde otuzu hak edecek bir oyun değil bence. Farklı mekanikler vs eklemişler, oynarken zevk aldım. Önceki oyuna göre eksik gördüğüm noktalar fazla, buna da bir sürü dlc gelecektir, daha toparlar ama kesinlikle yüzde otuzluk bir oyun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…