Zafer1912 Hectopat Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2015 #1 Arkadaşlar oyunu yükledim steam error olarak bu hatayı alıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Arkadaşlar Çözdüm Kusura Konu Kilit. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2015
Arkadaşlar oyunu yükledim steam error olarak bu hatayı alıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Arkadaşlar Çözdüm Kusura Konu Kilit.
Mehmet_M Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.712 Makaleler 2 Yer Paramaribo / Surinam Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2015 #2 Burası kullanıcıların sorunlarını ve çözümlerini paylaştığı bir ortam. Lütfen nasıl çözdüğünüzü yazarsanız aynı hatayı alan arkadaşlar faydalanabilir.
Burası kullanıcıların sorunlarını ve çözümlerini paylaştığı bir ortam. Lütfen nasıl çözdüğünüzü yazarsanız aynı hatayı alan arkadaşlar faydalanabilir.
Zafer1912 Hectopat Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2015 #3 Mehmet_M dedi: Burası kullanıcıların sorunlarını ve çözümlerini paylaştığı bir ortam. Lütfen nasıl çözdüğünüzü yazarsanız aynı hatayı alan arkadaşlar faydalanabilir. Genişletmek için tıkla... Crack Dosyasını Bulup Crackledim Hocam Bu şekilde Çalıştırdı
Mehmet_M dedi: Burası kullanıcıların sorunlarını ve çözümlerini paylaştığı bir ortam. Lütfen nasıl çözdüğünüzü yazarsanız aynı hatayı alan arkadaşlar faydalanabilir. Genişletmek için tıkla... Crack Dosyasını Bulup Crackledim Hocam Bu şekilde Çalıştırdı
Gnk1622 Hectopat Katılım 25 Şubat 2015 Mesajlar 337 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2015 #4 Eğer application load error gibi bir hata alıyorsanız crack değişimi yapılmalıdır.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 17 Mart 2015 #5 Silinen üye dedi: Eğer application load error gibi bir hata alıyorsanız crack değişimi yapılmalıdır. Genişletmek için tıkla... Hayır oyun satın alınmalı. Hatta alınmasına bile gerek kalmadan Steam bedavaya vermişti bu oyunu....
Silinen üye dedi: Eğer application load error gibi bir hata alıyorsanız crack değişimi yapılmalıdır. Genişletmek için tıkla... Hayır oyun satın alınmalı. Hatta alınmasına bile gerek kalmadan Steam bedavaya vermişti bu oyunu....