N Night Ziyaretçi 17 Ekim 2014 #1 Arkadaşlar ben bu oyunu arkadaşlmıla indirdik ikimizde steamdan ama nasıl bereber oyun oynucaz ayni odada sadece ikimiz hırsızlık yapcaz bilgisi olan lütfen açıklamalı yazsın teşekürler
Arkadaşlar ben bu oyunu arkadaşlmıla indirdik ikimizde steamdan ama nasıl bereber oyun oynucaz ayni odada sadece ikimiz hırsızlık yapcaz bilgisi olan lütfen açıklamalı yazsın teşekürler
Uprising Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 1.174 Makaleler 5 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2014 #2 Oyuna girin. Play online, play with friends deyin ve oynayın. Nasıl yapamadınız anlamadım ya neyse.
N Night Ziyaretçi 17 Ekim 2014 #3 Uprising dedi: Oyuna girin. Play online, play with friends deyin ve oynayın. Nasıl yapamadınız anlamadım ya neyse. Genişletmek için tıkla... bilmem
Uprising dedi: Oyuna girin. Play online, play with friends deyin ve oynayın. Nasıl yapamadınız anlamadım ya neyse. Genişletmek için tıkla... bilmem
the_price Hectopat Katılım 10 Nisan 2014 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ekim 2014 #4 Online derken eşli oyun demek istediniz herhalde? Çünkü payday the heist normal online oynamıyor.