PAYDAY™ The Heist Ekran Kararması

A

alp.bigboss

Ziyaretçi
Dün indirim varken "PAYDAY™ The Heist" oyununu steam üzerinden orijinal olarak satın aldım. Bugün indirdim oyuna girdim. Ekran karardı "dııtttt" diye ses çıktı. Sonra masaüstü'ne atınca bu hatayı verdi ; Windows 10 ve tüm sürücüler güncel, windows orijinal. Not: Oyun önbelleğinin dosyalarını doğruladığım halde böyle.

Ekran kartınız nedir? Başka bir oyunda sorun yaşıyor musunuz? Bunlar hakkında bilgilendirmeniz lazım.

Başka oyunda sıkıntı yaşamıyorsan çok takmamak lazım. Ama sanki ekran kartı arızası da olabilir süsü vermiş. Garantisi falan varmı PC'nin?

Garantisi var fakat bir oyun için garantiye veremem. Başka oyunlarda da aynı sıkıntı olsa tamam derim. Ama şunu fark ettim 2-3 gündür bu sorun var bir kaç arkadaş konu açmışlar. Oyundan kaynaklandığını düşünüyorum. Steam cevap yolladı 7-14 iş günü arasında paranız kredi kartınıza iade edilecektir diye. @alfonyonzo55

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…