GlitchTR Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 162 7 Aralık 2020 #1 Selam millet, ufak bir sorunum var. TR link para çektim ödeme yöntemi olarak payeer gösterdim ödeme oraya gitti hesapta para gördüm ama banka hesabına çekmeye gelince en az 10 dolar olmasını söylüyor. Ben bunu nasıl çözerim fikri olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2020
Selam millet, ufak bir sorunum var. TR link para çektim ödeme yöntemi olarak payeer gösterdim ödeme oraya gitti hesapta para gördüm ama banka hesabına çekmeye gelince en az 10 dolar olmasını söylüyor. Ben bunu nasıl çözerim fikri olan var mı?
bilalbb Centipat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #2 Hocam hesap no ile mi Payeer'e çektin? P ile başlayan hesap No'su ile mi?
MusaBolat Femtopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #4 GlitchTR dedi: Evet Genişletmek için tıkla... Kanka aynı sorun bendede var parayı kullanamıyorum benim içerde 5 dolar var bunu paparaya veya ininale atıcam atamıyorum Bu arada konu UP UP Son düzenleme: 30 Nisan 2021
GlitchTR dedi: Evet Genişletmek için tıkla... Kanka aynı sorun bendede var parayı kullanamıyorum benim içerde 5 dolar var bunu paparaya veya ininale atıcam atamıyorum Bu arada konu UP UP
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.063 Çözümler 10 5 Ağustos 2022 #5 MusaBolat dedi: Kanka aynı sorun bendede var parayı kullanamıyorum benim içerde 5 dolar var bunu paparaya veya ininale atıcam atamıyorum Bu arada konu UP UP Genişletmek için tıkla... Litecoin'e dönüştürüp dönüşen Litecoin ide paribudan türk lirasına dönüştürüp paparadan çekebilirsiniz.
MusaBolat dedi: Kanka aynı sorun bendede var parayı kullanamıyorum benim içerde 5 dolar var bunu paparaya veya ininale atıcam atamıyorum Bu arada konu UP UP Genişletmek için tıkla... Litecoin'e dönüştürüp dönüşen Litecoin ide paribudan türk lirasına dönüştürüp paparadan çekebilirsiniz.