Payeer vs Payoneer

UranusWASTAKEN

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Ryzen 5 5600 4.4GHz - GPU: Nvidia GTX 1060 6GB - RAM: 2x8 G.SKILL 3000 MHz - PSU: Rampage 600Watt 80+ CERT - 1x 250 GBSATA SSD - 1x 500 GB M2 SSD - 1x 500GB HDD - Keyboard: SteelSeries APEX 7 TKL - Mouse: SteelSeries Aerox 3
Selamlar. Bazı yurt dışı ürünleri satın almak için böyle bir yola başvurmak istedim. Yaşım 16 biliyorum bu yaşta böyle hesaplar açamam ama babamın ya da ailemden birisinin üstüne açsam sorun yaşar mıyım? Hem ürün almam lazım hem de para çekimi yapabilmem gerekiyor yani.

Selamlar. Bazı yurt dışı ürünleri satın almak için böyle bir yola başvurmak istedim. Yaşım 16 biliyorum bu yaşta böyle hesaplar açamam ama babamın ya da ailemden birisinin üstüne açsam sorun yaşar mıyım? Hem ürün almam lazım hem de para çekimi yapabilmem gerekiyor yani.
Selamın aleyküm Payeer kullanırsan parayı coinler üzerinden alabilirsin diye hatırlıyorum, Benim Kullandığım zaman öyleydi hesap açma konusunda da sıkıntı yaşamazsın mail versen yetiyordu.

Selamın aleyküm Payeer kullanırsan parayı coinler üzerinden alabilirsin diye hatırlıyorum, Benim Kullandığım zaman öyleydi hesap açma konusunda da sıkıntı yaşamazsın mail versen yetiyordu.
Anlamadım hocam şimdi Payeer ile bir siteden alış veriş yapabilir miyim? Ya da kendi kartıma çekim yapabilir miyim? (Kimliksiz)

Asıl sorun PayPal’ın Türkiye’de olmaması. Gençler dolambaçlı yollarda mağdur oluyor. Sesimizi duyuralım, PayPal’in X hesabına yazalım. Artık yasal bir engel yok, tekrar başvuru yapabilirler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı