A AliGerrard Centipat Katılım 12 Şubat 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2025 #1 Paylaşılan GPU belleğindeki kullanılan GPU belleğini artırmak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2025
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.243 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2025 #2 AliGerrard dedi: Paylaşılan GPU belleğindeki kullanılan GPU belleğini arttırmak istiyorum. Eki Görüntüle 2481331 Genişletmek için tıkla... Masaüstünde misin şu an?
AliGerrard dedi: Paylaşılan GPU belleğindeki kullanılan GPU belleğini arttırmak istiyorum. Eki Görüntüle 2481331 Genişletmek için tıkla... Masaüstünde misin şu an?
A AliGerrard Centipat Katılım 12 Şubat 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #3 ubiiyy dedi: Masaüstünde misin şu an? Genişletmek için tıkla... Evet masaüstündeydim.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.243 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #4 AliGerrard dedi: Evet masaüstündeydim. Genişletmek için tıkla... Tamam normal o zaman, masaüstünde kartın neden kendini kullanmasını istiyorsun? Oyuna girersen artar o.
AliGerrard dedi: Evet masaüstündeydim. Genişletmek için tıkla... Tamam normal o zaman, masaüstünde kartın neden kendini kullanmasını istiyorsun? Oyuna girersen artar o.
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 5.009 Makaleler 4 Çözümler 49 1 Mayıs 2025 #5 Sistem özelliklerin ne? Ekran kartı ve RAM'in örneğin. Aşırı bir işe yaradığını sanmıyorum. RAM ve GPU'na bağlıdır muhtemelen sayı.
Sistem özelliklerin ne? Ekran kartı ve RAM'in örneğin. Aşırı bir işe yaradığını sanmıyorum. RAM ve GPU'na bağlıdır muhtemelen sayı.