Paylaşılan GPU nasıl kapatılır?

FEARSss

Femtopat
Daha fazla  
BIOS'ta hiçbir ayar bulamıyorum. Not defteri zaten işe yaramıyor bu paylaşılan GPU'yu nasıl kapatabilirim?

1.png
1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'a değil adrenaline bakın.
Bu tip ayarlar Windows masaüstünden kullanılan anakart veya ekran kartı destek yazılımında oluyor.

Kapatmanız önerilmez.. Kararsızlık ve çökmelere sebep olabilir.

BIOS'a değil adrenaline bakın.
Bu tip ayarlar Windows masaüstünden kullanılan anakart veya ekran kartı destek yazılımında oluyor.

Kapatmanız önerilmez. Kararsızlık ve çökmelere sebep olabilir.

32 GB RAM'im var 16 GB hiç kullanılmıyor 1GB bile kullanıldığını görmedim 2 RAM'den biri boşa gidiyor o yüzden kapatmak istiyorum. AMD parçası yok ki kankam adrenaline bakayım.

32 GB RAM'im var 16 GB hiç kullanılmıyor 1GB bile kullanıldığını görmedim 2 RAM'den biri boşa gidiyor o yüzden kapatmak istiyorum. AMD parçası yok ki kankam adrenaline bakayım.
Pardon.. Adrenalin yazdım ama kastetiğim var ise anakartın veya GPU destek yazılımının Windows üzerinden kullanılan programlarında olabilir.

Ben de AMD kullanmıyorum. Yakın zamanda benzer bir konuda AMD sistemde sadece adrenalin üzerinden ayarlanabiliyordu.

Pardon. Adrenalin yazdım ama kastetiğim var ise anakartın veya GPU destek yazılımının Windows üzerinden kullanılan programlarında olabilir.

Ben de AMD kullanmıyorum. Yakın zamanda benzer bir konuda AMD sistemde sadece adrenalin üzerinden ayarlanabiliyordu.

Yok dostum ikisinin de desteklerine yazdım sonuç BIOS ama olmayan bir ayarı arıyosun uma frame buffer size diye bir ayar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı