Paylaşılan Windows 8.1 Core Single Langue orijinal sürüm mü?

Bartu Saygun

Megapat
Daha fazla  
Windows 8 Single Langue sürümünü internetten bulamadim. Sayfanizda ve sitelerde Windows 8.1 Core Single Langue sistemime kurabilir miyim? Bu ikisi aynı sürüm mü acaba bilgisi olabilen varsa paylaşabilri mi?

Benim key windows 8 single langue.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkiside aynı şey bir farkları yoktur. Herhalde bir bilgisyar aldınız ve onun içinde yüklü geldi. Sana güncelleştirilmeleri yüklü windows 8.1.1 single language indirme linkini altta vereceğim. Ben indirdim kurdum gayet sorunsuz çalıştı.

Konuda belirtmiştim aylar öncesinde:

"Bu dosyayı Microsoft yayınlamadı, ISO dosyası el ile oluşturulmuştur." diye. Konuyu açan kullanıcıya aynı konuda sordum. Gelen cevap bu oldu:
Kendim entegre etmedim. MyDigitallife forumlarında .esd olarak paylaşılmıştı bende ESD Decrypter ile .iso haline getirip upload ettim.
Gelen cevaba göre kullanıcılara kolaylık olması açısından yukarıdaki ibareyi konuya dahil ettim. Yani bu imajın orijinal 8.1.1 SL x64 sürümle aynı olup olmadığının garantisi yok. SHA-1 değerleri paylaşıldı konuda.

Bir de 2 gündür sürekli çift hesap açıp duruyorsunuz. Anlamıyoruz sanıyorsunuz ama tüm hesaplarınızı tek tek tespit ediyoruz...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı