ulassyunus Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #1 Herkese merhaba, bilgisayarımda Intel UHD Graphics var ve paylaşılan bellek 4 GB bunu düşürebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2022
Herkese merhaba, bilgisayarımda Intel UHD Graphics var ve paylaşılan bellek 4 GB bunu düşürebilir miyim?
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.606 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #2 BIOS'tan düşürebilirsiniz.
ulassyunus Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #3 misty rosetta dedi: BIOS'tan düşürebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... BIOS'a baktım fakat bulamadım acaba BIOS'a şifre koymam gerekiyor mu?
misty rosetta dedi: BIOS'tan düşürebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... BIOS'a baktım fakat bulamadım acaba BIOS'a şifre koymam gerekiyor mu?
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.606 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #4 Hayır, gerekmiyor, bazı bilgisayarlarda BIOS üzerinden ayarlanırken bazılarında Regedit'ten ayarlanıyor. Regedit: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hayır, gerekmiyor, bazı bilgisayarlarda BIOS üzerinden ayarlanırken bazılarında Regedit'ten ayarlanıyor. Regedit: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et