Steam Paylaşımlı hesaba giriş yaparken E43 hatası veriyor

3ymen

Picopat
Daha fazla  
İyi akşamlar bir siteden paylaşımlı hesap aldım ama E43 hatası alıyorum. Çözümü var mı?

Denemeye devam edeceğim teşekkürler.

Hocam atıyorum bir kere denediniz olmadı. 25-30 saniye bekleyin bayağı hızlı bir şekilde giriş yapmaya çalışın yine olmazsa 40-45 saniye bekleyin sonra yine deneyin böyle böyle açılacaktır.

Hocam atıyorum bir kere denediniz olmadı. 25-30 saniye bekleyin bayağı hızlı bir şekilde giriş yapmaya çalışın yine olmazsa 40-45 saniye bekleyin sonra yine deneyin böyle böyle açılacaktır.
şimdide hata kodu e87 oldu

Steam'de "e43" hatası, hesabın kilitlendiğini, devre dışı bırakıldığını gösteren hata kodlarından birisi. Paylaşımlı hesap tespit edilmiş ve Steam'de yasak olduğundan kilitlemiş hesabı. E87 hatası da girişin reddedildiğini belirten bir hata kodu.

@Schwagos, maalesef beklemeyle çözülebilecek bir sorun değil.

E43 hatası:

E87 hatası:

Aldığınız hata kodunu sorgulayabileceğiniz kaynak: Listing and description of EResult values

Hocam ben bu hataları alırken bu şekilde çözmüştüm. O yüzden böyle dedim. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…