Steam Paylaşımlı hesap deneyimlerim

Ve bir örnek daha mesela şu an Elden Ring'e başladım Uncharted 4 God of War: Ragnarok Cyberpunk vs. gibi oyunlar bulunuyor ve hepsini çok rahat oynuyorum Denuvo korumalı oyunlar almazsanız hiçbir sıkıntı olmaz bu işi çok iyi yapanlar da var isterseniz satıcı önerebilirim reklam gibi olmasın.

Aktif oyun oynama kültürünüz varsa ve içerik üreticisi değilseniz para yetiştirmek zor.
Yeni çıkan oyunlar 60 dolardan başlıyor
Ayrıca her satıcı sanki böyle gibi yazmışsınız bunun yerine ben şu şu satıcıları kullandım memnun kalmadım yazmak daha doğru olur bence.

Ben oyunlara genelde para veren biriyim ve param olunca ve oyun uygun olursa veriyorum ama o oyun fiyatını hak etmiyorsa ve o an param yoksa direkt paylaşımlı hesap alırım.

Bu hesap işleri ele ayağa düştüğü için de biraz böyle artık. Eskiden belirli kişiler yapardı benim bildiğim ve ilgili olurlardı genelde. Benim de aşırı minör bir deneyimim oldu oradan biliyorum.

Bu işi hala güzel yapan var herifler hem hesapların dağıtılmasını engellemek hem de onları kod için beklememen için bot vs geliştirenler var muhim olan adamakıllı satıcı bulabilmek.

Bir kere oynayacağım oyuna 30 ila 40 dolar veremem ben kusura bakmayın.

Offline oyunlarda sorun pek duymadım ztn asıl buyuk mu buyuk sorun online oyunlarda benim aldıgım bir oyun offline dı ama hesaba aynı anda 5-10 kişi baglandıgı için sorun yasandı

Dünyadaki en gereksiz şey paylaşmak.
Abi al kendin oyna böyle aksiyona hiç gerek yok.
Demi git arkadışana ver kardeşine ver oynasın hesapla ama aynı hesabı 10 dan fazla kişiye satma be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…