Steam Paylaşımlı hesaplar etik mi?

İnkar etmeye gerek yok ahlaki olarak hesap satın alıp oynamak ve crack yapıp oynamak aynı konumda.

Tek fark birinde virüs olabilir, diğeri güvenli.
Ha ben ahlaki olmasını umursuyor muyum, hayır. Virüsü umursuyor muyum, yine hayır. O zaman yaşasın torrent.

Bir şey daha sorcam benim şimdi çok fazla arkadaşım yok az var ve onlarda oyun oynamıyolar pek nasıl aile paylaşacak birini bulabilirim?

@Grim Reaper Ne yapabilirim o zaman?

Bu dönemde oyunlara para yetiştirmek zor.

Son düzenleme:
@Grim Reaper yani öyle yapıyorum zaten de o zaman mesela herkesin oynadığı şaheser oyunları oynamak istiyorum ama oynayamıyorum çünkü pahalı indirimde bile pahalı benim için.

@Grim Reaper yani öyle yapıyorum zaten de o zaman mesela herkesin oynadığı şaheser oyunları oynamak istiyorum ama oynayamıyorum çünkü pahalı indirimde bile pahalı benim için.

Ne kadar bütçeniz var mesela.

@BluedragonSelim Hocam çok değil öyle diyeyim kendi irademle arada indie oyunlar alabiliyorum sadece mesela geçen gün GTA 5 oynayayım dedim hiç oynamadım bu arada GTA beleş dağıtıldığını almadım çünkü oyun oynamıyorum mesela.

Pardon cümle biraz kayık olmuş yani demek istediğim daha gta 5 bile oynamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…