Arkadaşlar Elden Ring oynamak istiyorum ama çok pahalı Steam'de. O parayı veremem maalesef. Paylaşımlı hesapları tavsiye eder misiniz? (Offline şekilde kullanabileceğin bir Steam hesabı ile veriliyor) Yoksa illa illegal yöntemler mi?
Arkadaşlar Elden Ring oynamak istiyorum ama çok pahalı Steam'de. O parayı veremem maalesef. Paylaşımlı hesapları tavsiye eder misiniz? (offline şekilde kullanabileceğin bir Steam hesabı ile veriliyor) yoksa illa illegal yöntemler mi?
Arkadaşlar Elden Ring oynamak istiyorum ama çok pahalı Steam'de. O parayı veremem maalesef. Paylaşımlı hesapları tavsiye eder misiniz? (Offline şekilde kullanabileceğin bir Steam hesabı ile veriliyor) Yoksa illa illegal yöntemler mi?
Paylaşımlı hesaplari kullanan biri olarak söylüyorum. Hikayeli oyunlar vs hiçbir sıkıntı olmuyor. Gayet güzel bence. Ben Bannerlord FIFA 22 Cities Skylines Hogwarts Legacy falan almıştım. Oyuncustore bu anlamda güzel. Baska sorunuz varsa cevaplayabilirim.
Bu sistemler öyle değil. En azından benim aldığım sitede öyle bir sorun yaşamadım. Çoğu hesap guardsız ve çalıntı olduğu için geri alınma ihtimali düşük. Guardlı hesap aldığım zamanda bir sorun yaşamadım.