Steam Paylaşımlı offline hesaplar güvenilir mi?

writtzland

Centipat
Daha fazla  
Hocalarım selam. Gamefix adlı siteden NBA oynamak için bir hesap satın aldım fakat hesaba girerken bir kod istedi ve WhatsApp üzerinden telefonuma mesaj atan kişiye kodu atması için yazdım ve attı, bunluk bir sıkıntı yok. Ama benim IP adresim ona gitti zannediyorum, başıma herhangi bir olay gelir mi? Bunun için cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocalarım selam. Gamefix adlı siteden NBA oynamak için bir hesap satın aldım fakat hesaba girerken bir kod istedi ve WhatsApp üzerinden telefonuma mesaj atan kişiye kodu atması için yazdım ve attı, bunluk bir sıkıntı yok. Ama benim IP adresim ona gitti zannediyorum, başıma herhangi bir olay gelir mi? Bunun için cevaplarınızı bekliyorum.

IP adresinizin gittiğini düşünmüyorum ki gitse bile sorun olmaz. Çok faz offline-online hesap alım satımı yaptım şu ana kadar bir sıkıntı çıkmadı sadece güvenilir yerlerden alışveriş yapmanızı öneririm.

Hocam size önerim gidip kendi paranızla alın online oyun oynamak isterseniz hesapta bir bildirim var yazıyorsa online oyunlarının o sunu bile oynayamazsınız iyi günler.

Hocam size önerim gidip kendi paranızla alın online oyun oynamak isterseniz hesapta bir bildirim var yazıyorsa online oyunlarının o sunu bile oynayamazsınız iyi günler.
Paylaşımlı hesaplarda "online" oynanmaz. Bu tür hesapların amacı, offline yapmak ve hikâyeli oyunları rahatça oynamaktır.

Güvenilir konu kilit.

Hikaye oyunlarında istediğim bütün oyunları bu şekilde oynadım. Güncel olarak God of War: Ragnarök oyununu da bu şekilde oynuyorum. Çevrimdışına alıyorsun ve dilediğin gibi oynuyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı