Aurelius47 Centipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 48 21 Mayıs 2024 #21 Jeasust dedi: Hocam oyun fiyatları ortada, ben şahsen artık her şeyi İtem Satış'tan alıyorum. 1600 TL Marvel's Spider Man'e vereceğime 30 TL verdim. Hala duruyor bende, hatta isteyene atarım. Genişletmek için tıkla... Atarım dediğiniz hesabı mı hocam yoksa hesabın ss'ini falan mı ?
Jeasust dedi: Hocam oyun fiyatları ortada, ben şahsen artık her şeyi İtem Satış'tan alıyorum. 1600 TL Marvel's Spider Man'e vereceğime 30 TL verdim. Hala duruyor bende, hatta isteyene atarım. Genişletmek için tıkla... Atarım dediğiniz hesabı mı hocam yoksa hesabın ss'ini falan mı ?
Jeasust Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.772 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #22 Aurelius47 dedi: Atarım dediğiniz hesabı mı hocam yoksa hesabın ss'ini falan mı ? Genişletmek için tıkla... Hesabı atarım istiyorsan, ben oynadım. Sende oyna.
Aurelius47 dedi: Atarım dediğiniz hesabı mı hocam yoksa hesabın ss'ini falan mı ? Genişletmek için tıkla... Hesabı atarım istiyorsan, ben oynadım. Sende oyna.
Aurelius47 Centipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 48 23 Mayıs 2024 #23 Jeasust dedi: Hesabı atarım istiyorsan, ben oynadım. Sende oyna. Genişletmek için tıkla... Valla çok sevinirim, burdan özel mesaj atılıyor mu tam bilmiyorum discord ismim umesutn mailim htmgaren@gmail.com nasıl istersen
Jeasust dedi: Hesabı atarım istiyorsan, ben oynadım. Sende oyna. Genişletmek için tıkla... Valla çok sevinirim, burdan özel mesaj atılıyor mu tam bilmiyorum discord ismim umesutn mailim htmgaren@gmail.com nasıl istersen