N nkaa Decapat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 3 19 Temmuz 2018 #1 İnternette bi kaç yerde okudum, paylaşımlı ekran kartları sistemi yoruyormuş ve oyunlarda iyi FPS vermiyormuş. Ekran kartımı paylaşımsız yapabilir miyim?
İnternette bi kaç yerde okudum, paylaşımlı ekran kartları sistemi yoruyormuş ve oyunlarda iyi FPS vermiyormuş. Ekran kartımı paylaşımsız yapabilir miyim?
EL.PATRON Kilopat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 183 Çözümler 2 19 Temmuz 2018 #2 Harici ekran kartın varmı ? Artı 0 Eksi
EL.PATRON Kilopat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 183 Çözümler 2 19 Temmuz 2018 #4 nkaa dedi: Yok Genişletmek için tıkla... Paylaşımlı ekran kartı senin raminden kullanıyor. Onu devre dışı bırakırsan ekran kartın olmaz. Ve oyunları oynuyabileceğini pek sanmıyorum. Artı 0 Eksi
nkaa dedi: Yok Genişletmek için tıkla... Paylaşımlı ekran kartı senin raminden kullanıyor. Onu devre dışı bırakırsan ekran kartın olmaz. Ve oyunları oynuyabileceğini pek sanmıyorum.
Furkan_1453 Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 257 Çözümler 2 16 Temmuz 2020 #5 EL.PATRON dedi: Paylaşımlı ekran kartı senin raminden kullanıyor. Onu devre dışı bırakırsan ekran kartın olmaz. Ve oyunları oynuyabileceğini pek sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Konuyu açan arkadaşın ekran kartı AMD Radeon HD 8350. Artı 0 Eksi
EL.PATRON dedi: Paylaşımlı ekran kartı senin raminden kullanıyor. Onu devre dışı bırakırsan ekran kartın olmaz. Ve oyunları oynuyabileceğini pek sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Konuyu açan arkadaşın ekran kartı AMD Radeon HD 8350.
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 16 Temmuz 2020 #6 Öncelikle konu 2018 yılında açılmış ve HP ya da Casper notebook ... Notebook'u yakmıştır. Artı 0 Eksi