Payoneer güvenli mi?

Genesyss

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Merhaba dostlar, yaklaşık 2 haftadır kafamda upwork.com üzerinden freelance iş yapmak vardı ama payoneer ile ülkemebiraz kesinti ile ödeme alabiliyormuşum ama işin ucunda bana maddi bir zarar versin istemiyorum payoneer hesabına eğer yapacağım işlerde (inşallah) para yatarsa Papara'ya güvenli aktarım oluyor mu? (Papara dolar hesabı açacağım)

Güvenilir. "Payoneer to X bankası, X bankası to Papara" olacaktır. Direkt olarak atabileceğinizi sanmıyorum.

Güvenilir. "payoneer to X bankası, X bankası to Papara" olacaktır. Direkt olarak atabileceğinizi sanmıyorum.

Peki payoneer kart alırsam aylık kullanım ücreti var mı hesabımda para olmasa bile.

Peki payoneer kart alırsam aylık kullanım ücreti var mı hesabımda para olmasa bile.
Yıllık hesap işletim ücreti olarak bakiyeden 29.95 dolar tahsil ediliyor. Hesabınızda para yok ise problem olmaz diye düşünüyorum; yani çekemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…