Payoneer hesap başvurusu reddediliyor

Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Merhaba. Fiverr üzerinde satış yaptım. Bakiyemi çekebilmem için PayPal hesabına veya Payoneer hesabına ihtiyacım varmış. PayPal zaten ülkede yok. Payoneer'e ise üçüncü kez başvurmayı denememe rağmen başvurum anında reddediliyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Bakiyemi hiçbir türlü çekemiyorum şu an. Yardımcı olursanız sevinirim.

payoneer.png

Desteğe mail atmıştım, birkaç hafta oldu rahat. Cevap gelmedi. Wise kullanmama izin vermiyor illa ya Payoneer ya da PayPal olacak diyor Fiverr.

Ne kadar paran var içeride? PayPal'ı TR'de kullanmak için yöntemler var bu arada. PayPal'a çekip oradan Wise ile banka hesabına aktarım yaparsın.

$16 var şu an Fiverr bakiyemde. PayPal yöntemi nasıl oluyor? Rehber falan var mı?

R10 tarzı Webmaster forumlarında bu işi para karşılığı yapanlar var. Belli bir komisyon veya ücret karşılığı bakiyenizi TR kartınıza geçiriyorlar. Veya ücret karşılığı PayPal hesabı açıyorlar ve size her şey hazır teslim ediyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Payoneer kullandım çok para çekmişimdir 2 hesap değiştirdim Dünya'nın müşteri hizmetleri ile iletişime geçmesi en zor olan şirket Payoneer'dir fakat şimdi sana garanti bir yöntem söyleyeyim;

Payoneer'in Facebook hesabı üzerinden mail adresini ve sorununu belirterek mesaj atıyorsun onlarda 1 2 hafta içerisinde dönerler sana bir iletişimin arasında en az 1 hafta olduğunu belirteyim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı