Payoneer için döviz yatırma ve/veya çekim işlemi yapılabilen banka kartı var mı?

NecipBaysag

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Başlıktan da anlayacağınız gibi döviz yatırma ve/veya çekme işlemleri yapılabilen bir banka kartına ihtiyacım var. Payooner hesabı için kullanacağım. Türk lirasına çevirmeden direkt döviz olarak nakit çekmek istiyorum. Böyle bir banka kartı var mı? Varsa hangisi daha avantajlı? Tavsiyeleriniz çok önemli. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Başlıktan da anlayacağınız gibi döviz yatırma ve/veya çekme işlemleri yapılabilen bir banka kartına ihtiyacım var. Payooner hesabı için kullanacağım. Türk lirasına çevirmeden direkt döviz olarak nakit çekmek istiyorum. Böyle bir banka kartı var mı? Varsa hangisi daha avantajlı? Tavsiyeleriniz çok önemli. Şimdiden teşekkürler.
Avantajlı kart diye bir şey yok. Her türlü 20 dolar kesiyorlar. Yüklü meblağ atmadığın sürece her alternatifte de yüreğin yanacak.

Avantajlı kart diye bir şey yok. Her türlü 20 dolar kesiyorlar. Yüklü meblağ atmadığın sürece her alternatifte de yüreğin yanacak.
Yok öyle değil. Benim tek istediğim IBAN olsun, Payoneer için kullanabiliym ve Türkiye'deki uygun atmlerden döviz olarak para çekebiliyim. Bu 3 şartı sağlayan bi banka kartı var mı?

Yok öyle değil. Benim tek istediğim IBAN olsun, Payoneer için kullanabiliym ve Türkiye'deki uygun atmlerden döviz olarak para çekebiliyim. Bu 3 şartı sağlayan bi banka kartı var mı?
Yukarıda da yazdığım gibi, senin dediğin şey avantaj oluyor diğer kartlara göre. Ben kendim de Payoneer kullanıyorum, Ziraat hesabıma TL olarak atıyorum. Yalnızca kuru 30 krş civarında düşük alıyor ( fee gibi düşün ) . Dolar olarak Payoneer önceden bir çok banka ile çalışıyordu fakat hepsinde de yüklü bir kesinti alıyordu. Payoneer'in kendi kartı bile vardı, ki bizzat kullandım. Eğer bunları göz ardı ederim diyorsan, neredeyse her banka döviz veriyor ( Kuveyt Türk bile ) . Benim tavsiyem, Payoneer üzerinden TL olarak kendi Türkiye hesabına paranı at, sonra git o parayla döviz al. Kârâ geçersin.

Selamlar ben payoner bakiyesi arıyorum yardımcı olabilir misiniz güncel TL karşılığı ile

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı