Payoneer nasıldır?

ticketmykells

Hectopat
Merhaba. Payoneer hakkında ne düşünüyorsunuz? Sorun yaşadınız mı daha önce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir problem yaşamadım, uzun süredir kullanıyorum, işlemler de çok hızlı gerçekleşiyor.

Hocam şu an bile sorun yaşiyorum tavsiye etmem çok komisyon kesiyor. Paramı vermiyor. Her ay boyle yapiyor.

Her ay düzenli 150 dolar aliyorum hep destege yazmam gerekiyor 10 gun bekliyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230319_180836_Payoneer.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 280

Hocam şu an bile sorun yaşiyorum tavsiye etmem çok komisyon kesiyor. Paramı vermiyor. Her ay boyle yapiyor.

Her ay düzenli 150 dolar aliyorum hep destege yazmam gerekiyor 10 gun bekliyorum.
150 dolardan kaç dolar kalıyor size?

arkadaşlar instagram üzerinden ayakkabı satın aldım. güven konusunda sorun yok merak etmeyin ama ödemeyi payoneer üzerinden istedi. payoneer hesabı açmadan arkadaşa kendi banka hesabımdan para gönderebiliyor muyum?

154 geliyor direk 4 dolar kesiyor sonra cekerken 15 kesiyor bankaya yatarken 10 kesiyor.
Hocam direk payoneer kartını alıp atmden çeksen daha az kesinti olmaz mı ? benim bildiğim kadarıyla atmden her para çekişinde 3-4 kesiyor sadece bankaya vs atınca swift kesintileri çok fazla min 15 dolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…