Emirhan_YILDIRIM Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #21 Ümit Rahim dedi: İlk alımda 2 adet mi 30 dolar kesiyor. Normalde yıllık hesap ücreti var hesap pasif olursa 30 dolar çekiyor da. Kart aidatını ilk defa duydum. Bir de kart aktifleştirme ücreti yok diye biliyorum tabii siz ne zaman aldınız bilmiyorum belki değişiklik olmuştur. Yeni mi aldınız kartı. Genişletmek için tıkla... Yok karti aktif etigin gun senden ilk yillin ucretini alacak ondan 1 yil sonra bir daha ayni ucreti alacak.
Ümit Rahim dedi: İlk alımda 2 adet mi 30 dolar kesiyor. Normalde yıllık hesap ücreti var hesap pasif olursa 30 dolar çekiyor da. Kart aidatını ilk defa duydum. Bir de kart aktifleştirme ücreti yok diye biliyorum tabii siz ne zaman aldınız bilmiyorum belki değişiklik olmuştur. Yeni mi aldınız kartı. Genişletmek için tıkla... Yok karti aktif etigin gun senden ilk yillin ucretini alacak ondan 1 yil sonra bir daha ayni ucreti alacak.
DenizYıldızı35 Centipat Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 133 Makaleler 1 Çözümler 1 4 Nisan 2025 #22 Asıl sorun PayPal’ın Türkiye’de olmaması. Gençler dolambaçlı yollarda mağdur oluyor. Sesimizi duyuralım, PayPal’in X hesabına yazalım. Artık yasal bir engel yok, tekrar başvuru yapabilirler.
Asıl sorun PayPal’ın Türkiye’de olmaması. Gençler dolambaçlı yollarda mağdur oluyor. Sesimizi duyuralım, PayPal’in X hesabına yazalım. Artık yasal bir engel yok, tekrar başvuru yapabilirler.