PayPal alternatifi nedir?

zifrxdia

Megapat
Yer
Charming, San Joaquin County, California
Daha fazla  
Meslek
Legal Owner of Teller&Morrow Automotive
Herkese selam. Yakın zamanda sosyal medyada gördüğüm bir reklam üzerine az önce bir web sitesine kaydoldum. Sitede sesli belli metinleri yazıya çevirmeniz, hataları düzeltmeniz vs. isteniyor ve bunun karşılığında para alabiliyorsunuz. Kaydolmasına kaydoldum ancak bana ödeme yapabilmek benden PayPal hesabı eklememi istiyorlar. Bildiğiniz üzere ülkemizde PayPal yok; site de başka bir ödeme yöntemi kabul etmiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Site Paypal'dan başka bir sağlayıcı kabul etmiyorsa alternatifi nasıl kullanacaksınız ki? Paypal hesabı açmanız lazım. O da çok zahmetli. Açsanız bile parayı kendi banka hesaplarınıza geçirme şansınız var mı, sanmıyorum.

Baktığınız site üzerinde başka bir ödeme yöntemi yoksa bir çözümü yok malesef bu durumun. Gerçi PayPal'ın alternatifi yok diyebiliriz, adamlar tekel. Kimse ismini cismini duymadığı şeyleri kullanmak istemez. Bir tanıdığınız veya uzun süreli iş yaptığınız kişiler hariç birine payooner falan kullan derseniz arkasına bakmadan kaçar

Dün akşam bir mail atarak bu durumu sordum; PayPal'dan başka hiçbir ödeme yöntemi kabul etmiyorlar. Yurt dışından bir iki tanıdığımla konuşup onlardan birinin PayPal hesabını kullanacağım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…