Aykan5498 Hectopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 191 1 Ekim 2022 #1 Merhaba, ilk freelancer işimi bitirmek üzereyim. Ödemeyi nereden alacağıma dair karar veremedim. PayPal'ın en iyi alternatifi ne sizce?
Merhaba, ilk freelancer işimi bitirmek üzereyim. Ödemeyi nereden alacağıma dair karar veremedim. PayPal'ın en iyi alternatifi ne sizce?
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #2 Wise'a bakabilirsin.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 1 Ekim 2022 #3 Aykan5498 dedi: Merhaba, ilk freelancer işimi bitirmek üzereyim. Ödemeyi nereden alacağıma dair karar veremedim. PayPal'ın en iyi alternatifi ne sizce? Genişletmek için tıkla... Payooner. %1 kesinti ile paranızı Türkiye bankalarına yolluyor. Ama paranız payoonerde 3 gün bekliyor malesef
Aykan5498 dedi: Merhaba, ilk freelancer işimi bitirmek üzereyim. Ödemeyi nereden alacağıma dair karar veremedim. PayPal'ın en iyi alternatifi ne sizce? Genişletmek için tıkla... Payooner. %1 kesinti ile paranızı Türkiye bankalarına yolluyor. Ama paranız payoonerde 3 gün bekliyor malesef
Aykan5498 Hectopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 191 1 Ekim 2022 #4 OnurOfc dedi: Payooner. %1 kesinti ile paranızı Türkiye bankalarına yolluyor. Ama paranız payoonerde 3 gün bekliyor malesef Genişletmek için tıkla... Payooner hesabı açtım. Ödemeyi alacağım zaman yapmam gerekenleri anlatabilir misin acaba?
OnurOfc dedi: Payooner. %1 kesinti ile paranızı Türkiye bankalarına yolluyor. Ama paranız payoonerde 3 gün bekliyor malesef Genişletmek için tıkla... Payooner hesabı açtım. Ödemeyi alacağım zaman yapmam gerekenleri anlatabilir misin acaba?