Y YusufNar Hectopat Katılım 14 Aralık 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2015 #1 Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce kartıma 30TL yükledim şimdi siteden bakiyeme baktığımda 0 TL yazdığını görüyorum acaba bir gecikme mi söz konusu?
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce kartıma 30TL yükledim şimdi siteden bakiyeme baktığımda 0 TL yazdığını görüyorum acaba bir gecikme mi söz konusu?
EK2001 Hectopat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2015 #2 Paypal Nakit sitesine girmeniz gerekiyor. Normal paypal sitesine girdiyseniz sorun ondan kaynaklı olabilir. Bir de buradan deneyin : PayPal Nakit
Paypal Nakit sitesine girmeniz gerekiyor. Normal paypal sitesine girdiyseniz sorun ondan kaynaklı olabilir. Bir de buradan deneyin : PayPal Nakit
Y YusufNar Hectopat Katılım 14 Aralık 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2015 #3 EK2001 dedi: Paypal Nakit sitesine girmeniz gerekiyor. Normal paypal sitesine girdiyseniz sorun ondan kaynaklı olabilir. Bir de buradan deneyin : PayPal Nakit Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
EK2001 dedi: Paypal Nakit sitesine girmeniz gerekiyor. Normal paypal sitesine girdiyseniz sorun ondan kaynaklı olabilir. Bir de buradan deneyin : PayPal Nakit Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim