tarihturko Hectopat Katılım 9 Eylül 2013 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2013 #1 Arkadaşlar; -PayPal güvenli mi? -Ve PayPal kullanan ve sorun yaşayan var mı? -İlk kart ekleme sırasında işlem ücreti kesiyor mu? -Aral'dan alışveriş yapıp memnun olan veya memnun olmayan var mı? -Veya önerebileceğeniz site var mı? -Origin euro kurundan dolar kuruna çevrilebilir mi? Cevaplarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2022
Arkadaşlar; -PayPal güvenli mi? -Ve PayPal kullanan ve sorun yaşayan var mı? -İlk kart ekleme sırasında işlem ücreti kesiyor mu? -Aral'dan alışveriş yapıp memnun olan veya memnun olmayan var mı? -Veya önerebileceğeniz site var mı? -Origin euro kurundan dolar kuruna çevrilebilir mi? Cevaplarsanız sevinirim.
Flaming0 Kilopat Katılım 10 Mayıs 2013 Mesajlar 376 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veteriner Hekim 9 Eylül 2013 #2 İlk kart eklemede 3.50 TL gibi bir ücret kesiyor fakat o ücreti daha sonra PayPal hesabına aktarıyor.
İlk kart eklemede 3.50 TL gibi bir ücret kesiyor fakat o ücreti daha sonra PayPal hesabına aktarıyor.
tarihturko Hectopat Katılım 9 Eylül 2013 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2013 #3 -Paypal güvenli mi ? -Ve Paypal kullanan ve sorun yaşıyan var mı ? -Aral'dan alışveriş yapıp memnun olan veya memnun olmayan var mı ? -Veya Önerebileceğeniz site var mı ? -Origin Euro kurundan dolar kuruna çevrilebilir mi ? Bu soruları'da cevaplarsan sevinirim.
-Paypal güvenli mi ? -Ve Paypal kullanan ve sorun yaşıyan var mı ? -Aral'dan alışveriş yapıp memnun olan veya memnun olmayan var mı ? -Veya Önerebileceğeniz site var mı ? -Origin Euro kurundan dolar kuruna çevrilebilir mi ? Bu soruları'da cevaplarsan sevinirim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 10 Eylül 2013 #4 - Paypal güvenlidir. - Kullanıyorum, sorun yaşamadım. - Olan da var olmayan da. Steam varken Aral?... - Steam, origin, Kinguin... - Çevirlimez ama Origin oyunları dışarıdan Key alınarak da edinilebilir. Bundan sonra farklı sorularınız için farklı konular açın lütfen
- Paypal güvenlidir. - Kullanıyorum, sorun yaşamadım. - Olan da var olmayan da. Steam varken Aral?... - Steam, origin, Kinguin... - Çevirlimez ama Origin oyunları dışarıdan Key alınarak da edinilebilir. Bundan sonra farklı sorularınız için farklı konular açın lütfen
serbay52 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2013 Mesajlar 123 10 Eylül 2013 #5 Paypal gercekten cok guvenlıdır senelerdır kullanıyorum süper bir ödeme yöntemidir. %99.9 güvenli.
S Salih7158 Hectopat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 3.072 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2024 #6 PayPal