trapcx Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 728 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #11 Grafor dedi: Tavsiyen nedir? Genişletmek için tıkla... Yaşını büyük göster parayı al seneye destekten yaşını değiş kimlik doğrula çek paranı.
Grafor dedi: Tavsiyen nedir? Genişletmek için tıkla... Yaşını büyük göster parayı al seneye destekten yaşını değiş kimlik doğrula çek paranı.
Areus Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 246 Yer Edirne 4 Mart 2024 #12 Grafor dedi: Yaş sınırı gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Western union tüm bankalarla anlaşmalı, her banka uygulamasında var sadece göndericinin mtcn kodu göndermesi gerekiyor parayı çekebilmek için. Payooner için 18 yaş üstü olman gerekiyor. Ben ailemin üstüne açtım.
Grafor dedi: Yaş sınırı gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Western union tüm bankalarla anlaşmalı, her banka uygulamasında var sadece göndericinin mtcn kodu göndermesi gerekiyor parayı çekebilmek için. Payooner için 18 yaş üstü olman gerekiyor. Ben ailemin üstüne açtım.
Grafor Decapat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #13 Areus dedi: Western union tüm bankalarla anlaşmalı, her banka uygulamasında var sadece göndericinin mtcn kodu göndermesi gerekiyor parayı çekebilmek için. Payooner için 18 yaş üstü olman gerekiyor. Ben ailemin üstüne açtım. Genişletmek için tıkla... Örneğin kodu göndermedi parayı nasıl cekicem?
Areus dedi: Western union tüm bankalarla anlaşmalı, her banka uygulamasında var sadece göndericinin mtcn kodu göndermesi gerekiyor parayı çekebilmek için. Payooner için 18 yaş üstü olman gerekiyor. Ben ailemin üstüne açtım. Genişletmek için tıkla... Örneğin kodu göndermedi parayı nasıl cekicem?