bekis12345 Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #1 Bir PayPal hesabı açtım, nasıl açtığımı sormayın hesap var ama ben oradaki bakiyemi TR'ye nasıl getirebilirim? İlk başta BTC olarak alabilirim diye düşündüm, daha iyi bir çözümü varsa birisi anlatabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2025
Bir PayPal hesabı açtım, nasıl açtığımı sormayın hesap var ama ben oradaki bakiyemi TR'ye nasıl getirebilirim? İlk başta BTC olarak alabilirim diye düşündüm, daha iyi bir çözümü varsa birisi anlatabilir mi?
Barışınız Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.464 Makaleler 2 Çözümler 42 Yer Vilnius, Lithuania Daha fazla Sistem Özellikleri - Macbook Air M3 15" (2024) - TUF GAMING B650-PLUS WIFI MotherBoard - GIGABYTE Geforce RTX 4070, - Ryzen 7 7700, - Corsair Vengeance 32GB 6600Mhz RAM, - TUF 750W PSU 80+ Gold, - SteelSeries Apex Pro Keyboard, - Steel Series Aerox 5 Mouse, - AOC CQ27G2 27" and AOC 24G2SP 24" Monitor, - DeepCool LE520 Liquid Cooler, Cinsiyet Erkek Meslek AI Researcher at Outlier.ai 3 Ocak 2025 #2 Birinci yol olarak; Paranizi Wise veya Payoneer'e aktarin. Daha sonrasinda Turkiye'ye az bir masraf ile direkt olarak gonderim yapabilirsiniz. Veya ikinci bir yol olarak; BTC/USDT uzerinden Binance hesabiniza biraz daha maliyetli bir sekilde aktarabilirsiniz.
Birinci yol olarak; Paranizi Wise veya Payoneer'e aktarin. Daha sonrasinda Turkiye'ye az bir masraf ile direkt olarak gonderim yapabilirsiniz. Veya ikinci bir yol olarak; BTC/USDT uzerinden Binance hesabiniza biraz daha maliyetli bir sekilde aktarabilirsiniz.
bekis12345 Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #3 Barışınız dedi: Birinci yol olarak; Paranizi Wise veya Payoneer'e aktarin. Daha sonrasinda Turkiye'ye az bir masraf ile direkt olarak gonderim yapabilirsiniz. Veya ikinci bir yol olarak; BTC/USDT uzerinden Binance hesabiniza biraz daha maliyetli bir sekilde aktarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... bir payoneer hesabım var fakat tr olduğu için hesabım kapanırmı ?
Barışınız dedi: Birinci yol olarak; Paranizi Wise veya Payoneer'e aktarin. Daha sonrasinda Turkiye'ye az bir masraf ile direkt olarak gonderim yapabilirsiniz. Veya ikinci bir yol olarak; BTC/USDT uzerinden Binance hesabiniza biraz daha maliyetli bir sekilde aktarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... bir payoneer hesabım var fakat tr olduğu için hesabım kapanırmı ?
Barışınız Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.464 Makaleler 2 Çözümler 42 Yer Vilnius, Lithuania Daha fazla Sistem Özellikleri - Macbook Air M3 15" (2024) - TUF GAMING B650-PLUS WIFI MotherBoard - GIGABYTE Geforce RTX 4070, - Ryzen 7 7700, - Corsair Vengeance 32GB 6600Mhz RAM, - TUF 750W PSU 80+ Gold, - SteelSeries Apex Pro Keyboard, - Steel Series Aerox 5 Mouse, - AOC CQ27G2 27" and AOC 24G2SP 24" Monitor, - DeepCool LE520 Liquid Cooler, Cinsiyet Erkek Meslek AI Researcher at Outlier.ai 3 Ocak 2025 #4 Yaptigin seyler hukuka uygun ise hesabin kapanmayacaktir.