Shoskim Megapat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2016 #1 Ekşi Sözlük'te gördüğüm kampanyanın farklı kitlelere de ulaşması bakımından bu konuyu açıyorum. Paypal hesabınızda 3 - 5 lira kaldıysa ve akibetini düşünüyorsanız Lösev'e bağış yapabilirsiniz. Ekşi Sözlük'teki başlık: paypal hesaplarımızla lösev'e bağış kampanyası Lösev'e bağış için: LÖSEV - Lösemili Çocuklar Vakfı Arkadaşlar bağış yapanlar ne kadar yaptıklarını yazarlarsa, ne kadar toplandığını buraya yazarım. Benden 3,20 dolar gitti. Bu güzel kampanyaya siz de destek olun. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2016
Ekşi Sözlük'te gördüğüm kampanyanın farklı kitlelere de ulaşması bakımından bu konuyu açıyorum. Paypal hesabınızda 3 - 5 lira kaldıysa ve akibetini düşünüyorsanız Lösev'e bağış yapabilirsiniz. Ekşi Sözlük'teki başlık: paypal hesaplarımızla lösev'e bağış kampanyası Lösev'e bağış için: LÖSEV - Lösemili Çocuklar Vakfı Arkadaşlar bağış yapanlar ne kadar yaptıklarını yazarlarsa, ne kadar toplandığını buraya yazarım. Benden 3,20 dolar gitti. Bu güzel kampanyaya siz de destek olun.
Tisy Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 2.608 Makaleler 3 Çözümler 5 1 Haziran 2016 #2 Yaklaşık 7 $ kadar bağış yaptım, sizinde destek olmanızı bekliyorum arkadaşlar
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 22 Aralık 2022 #3 Kampanya haram oldu. Paypal bak talan da oldu. Çok sevdim kampanyayı yalan oldu. Zalim BDDK.