Paypal ile İninal Karta Para Transfer

Daha fazla  
Merhabalar, benim İninal kartım var. O kartı Paypal'a ekledim ve Paypal'a para geldiğinde o para kartıma transfer olur mu ya da bunun için işlem mi yapmam gerekiyor ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende onu soracağım 1 yıl sonra hortlatıyım konuyu. Paypaldaki paramı ininale aktarabilir miyim?

Paypal Türkiye ile olan ilişkilerini kesti. Yurtdışı kayıtlı Paypal hesabınız olsa bile Türk banka kartlarına para aktaramazsınız.

Paypal Türkiye ile olan ilişkilerini kesti. Yurtdışı kayıtlı Paypal hesabınız olsa bile Türk banka kartlarına para aktaramazsınız.

Biliyorum ama Paypal Türkiye 6 Hazirandan sonrada paranızı çekebilirsiniz diyor. Bu durumda da mı olmaz?

PayPal hesabımdan paramı nasıl alabilirim?
Yeni bir duyuruya kadar aşağıdaki adımları izleyerek PayPal hesabınızdaki bakiyeyi Türkiye'deki banka hesabınıza hala aktarabilirsiniz:

Bakiyenizi çekmek için:
  1. Hesabınıza giriş yapın.
  2. Özet sayfasında yer alan PayPal Bakiyesi'nden"Para Çekin"i tıklayın.
  3. Çekmek istediğiniz tutarı girin, çekilen paranın iletileceği banka hesabını seçin ve "Devam"ı tıklayın.
  4. Onay sayfasını inceleyin ve ardından "Gönder"i tıklayın.
Bakiyenin banka hesabınıza gönderilmesi 5 - 7 gün arası sürebilmektedir.

Banka hesap detaylarınızın doğru olup olmadığını lütfen kontrol ediniz. Ayrıca PayPal hesabınızda yer alan ad ve soyadınızın, banka hesabınızdaki ad ve soyadınız ile birebir uyumlu olması gerektiğini hatırlatmak isteriz.

Sanırım para göndermek için IBAN numarası isteniyor. O da İninal kartlarda yok.

karta çek bölümü var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…