D DandelioN1264 Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #1 İş geliyor bana ama işi alamıyorum çünkü PayPal yok. İşe başlamadan diyorum PayPal yok vazgeçiyorlar işten. Karşı tarafın bana PayPal ile ödeme yapabilmesi için ne yapmam lazım PayPal hesabı açmadan. Bunun bir yolu var mı?
İş geliyor bana ama işi alamıyorum çünkü PayPal yok. İşe başlamadan diyorum PayPal yok vazgeçiyorlar işten. Karşı tarafın bana PayPal ile ödeme yapabilmesi için ne yapmam lazım PayPal hesabı açmadan. Bunun bir yolu var mı?
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.850 Çözümler 8 7 Kasım 2023 #2 Türkiye'de PayPal yasak. Sanal numara ile olur ancak.
D DandelioN1264 Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #3 Paul Walkers dedi: Türkiye'de PayPal yasak. Sanal numara ile olur ancak. Genişletmek için tıkla... Sağ olun PayPal'ın yasak olduğunu tasdik ettim sayenizde peki sanal numara nedir?
Paul Walkers dedi: Türkiye'de PayPal yasak. Sanal numara ile olur ancak. Genişletmek için tıkla... Sağ olun PayPal'ın yasak olduğunu tasdik ettim sayenizde peki sanal numara nedir?
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.850 Çözümler 8 7 Kasım 2023 #4 DandelioN1264 dedi: Sağ olun PayPal'ın yasak olduğunu tasdik ettim sayenizde peki sanal numara nedir? Genişletmek için tıkla... Sanal numaralar fiziki kart gibi aynı işlevi görür. Sadece uygulamalar gibi yerlerden alabilirsiniz. Numero esim kullanıyorum gayet güzel uygulama.
DandelioN1264 dedi: Sağ olun PayPal'ın yasak olduğunu tasdik ettim sayenizde peki sanal numara nedir? Genişletmek için tıkla... Sanal numaralar fiziki kart gibi aynı işlevi görür. Sadece uygulamalar gibi yerlerden alabilirsiniz. Numero esim kullanıyorum gayet güzel uygulama.