PayPal Kart Kullanımı

Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar ben Paypal kart kullanmak istiyorum, size birkaç sorum olacak.
  1. Kartı internet üzerinden alırken doğum tarihi 1997'nin üzerine çıkmıyordu, bu kartı Migros şubesinden alıp TC kimlik numarası ile aktif ettiğimde yaş yüzünden sıkıntı çıkarır mı? ( kimlikte 2001 doğumlu gözüküyorum)
  2. Kartı kullanımı tamamen ücretsiz mı, herhangi bir aidat alıyorlar mı?
  3. Kartı uzun vadede kullanmayı planlıyorum, içine yüklü miktarda para yüklemeyi düşünüyorum, bunun bir sıkıntısı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırsam 15 yaş üstü alabiliyor. Kart alırken sadece 5 TL ücret alıyorlar. Aidat yok. Para çekme yatırma ücreti teb atm'si kullanılırsa yok. Uzun miktarda kullanılabilir. Bir sıkıntısı olmaz.

18 yaşını bitirip, 19 yaşından gün almıyor iseniz bazı fırsatlardan faydalanamıyorsunuz. Tabi burada gözünüz korkmasın normal alışveriş işlemlerini, kredi kartı kullanır gibi gerçekleştiriyorsunuz. Ama Paypal' ın sitesine kart ekleyip, alışveriş sırasında sadece e-posta ve şifre ile kolaylaştırılmış ödeme seçeneğinden yararlanamıyorsunuz. Bu yüzden ödeme aşamasında Paypal değil, kredi kartı bölümüne girip Mastercard sahibi gibi kart bilgilerinizi girerek alışveriş yapabilirsiniz...

Bir arkadaş 16 dan gün alınca veya bitirince Paypal almıştı. Ben geçenler de sanırım pazartesi ininal kart aldım. İyi bir şeye benziyor. Ön ödemeli felan yılda sadece 12TL alınıyormuş. Paypal alamam der isen ininal almanı tavsiye ederim.

"15 yaşında ve büyük olan ve geçerli bir TCKN (Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası) ya da YKN 'si (Yabancı Kimlik Numarası) olan herkes bir PayPal Nakit kart sahibi olabilir. PayPal Nakit kartını 2 yoldan satın alabilirsin: 1) İnternet üzerinden başvuru yoluyla: www.paypal.com/nakit websitesinden Karta Başvur linkini tıklayarak hemen kart sipariş edebilirsin. Kartın ortalama 5 işgünü içinde adresine gönderilir. Karta hemen başvur 2) Anlaşmalı Mağazalarından: PayPal Nakit Kart seçili Migros, D&R ve Teknosa mağazalarında satılmaktadır. Kartları satış noktalarında kasa yanlarında konumlandırılmış olarak bulabilirsin. Sana en yakın satış noktasını görmek için hemen tıkla Unutma tüm kullanıcılar bir adet PayPal Nakit karta sahip olabilir. Kart satın alındığında güvenlik nedeniyle kullanıma kapalı durumdadır, yani alışveriş edemez veya para çekemezsin. Alışveriş edebilmek için kart internet üzerinden kullanıma açılmalıdır. Kullanıma açarken senden istediğimiz bilgileri kontrol ederiz. Eğerki bilgilerine kayıtlı aktif olarak kullanılan bir PayPal Nakit Kart sistemimizde var ise yeni bir kart kullanıma açamazsın."

PayPal Nakit

Gerekli açıklama PayPal Nakit sitesinde mevcut.

Arkadaşlar şimdi karta yüklü miktarda para yüklemeyi düşünüyorum ve gerektiğinde çekmeyi lakin günlük sınır 300 tl aylık ise 1000 tl ben 2000 tl gibi bir miktar çekmek istesem çekemez miyim?
Birde 800 tl lik para transferi var bu parayı nasıl bir işlem yaparak nakit çekebilirim?

Bu işlemi kartından PayPal hesabına, oradan da banka hesabına çekerek yapabilirsin. Zaten yıllık 4.000TL limiti var. Fakat bu süre 1 haftaya kadar uzayabiliyor o'na göre çekim yaparsanız sizin için daha iyi olur.

Bu işlemi kartından PayPal hesabına, oradan da banka hesabına çekerek yapabilirsin. Zaten yıllık 4.000TL limiti var. Fakat bu süre 1 haftaya kadar uzayabiliyor o'na göre çekim yaparsanız sizin için daha iyi olur.
Kartın limiti yıllık 5000 TL günlük 300 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…