tacohub Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 991 Çözümler 8 Yer İzmir 23 Mayıs 2021 #1 Sellix'den bir ürün alacağım fakat 2 tane ödeme yöntemi var. Türkiye'deki banka kartımı kullanarak ödeme yapabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2021
Sellix'den bir ürün alacağım fakat 2 tane ödeme yöntemi var. Türkiye'deki banka kartımı kullanarak ödeme yapabilir miyim?
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #2 Yaparsın... yaparsın, niye yapamayasın?
tacohub Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 991 Çözümler 8 Yer İzmir 23 Mayıs 2021 #3 T21 dedi: Yaparsın... Yaparsın, niye yapamayasın? Genişletmek için tıkla... Banka kartıda olsa sonuçta PayPal Türkiye'de destek vermediği için sorma gereği duydum. Emin misiniz peki?
T21 dedi: Yaparsın... Yaparsın, niye yapamayasın? Genişletmek için tıkla... Banka kartıda olsa sonuçta PayPal Türkiye'de destek vermediği için sorma gereği duydum. Emin misiniz peki?
Nocomment00 Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2021 #4 tacohub dedi: Banka kartıda olsa sonuçta PayPal Türkiye'de destek vermediği için sorma gereği duydum. Emin misiniz peki? Genişletmek için tıkla... Dostum yapabildin mi
tacohub dedi: Banka kartıda olsa sonuçta PayPal Türkiye'de destek vermediği için sorma gereği duydum. Emin misiniz peki? Genişletmek için tıkla... Dostum yapabildin mi