F Furkan TEMİZ Hectopat Katılım 28 Şubat 2014 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2015 #1 Arkadaşlar hesabıma girerken böyle oluyor. Yardım eder misiniz?
Escape Kilopat Katılım 31 Aralık 2013 Mesajlar 457 Makaleler 3 Yer İstanbul 12 Nisan 2015 #2 Şifremi unutum deyip telefona mesaj geliyor, o şifreyi dene ve o şifreyi kullanırsan rahatça girip çıkarsın.
Şifremi unutum deyip telefona mesaj geliyor, o şifreyi dene ve o şifreyi kullanırsan rahatça girip çıkarsın.
frknmdn1 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2015 Mesajlar 48 Yer pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek bilgisayar tamircisi 14 Mayıs 2015 #3 dostum aynı sorun bendede var aylardır giremiyorum şifreyi unuttum yaptım ama gene olmuyo
_Heisenberg_ Hectopat Katılım 8 Temmuz 2015 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2015 #4 Bu paypalın allah belasını versin gerçekten çok saçma bi sistem tek çare müşteri hizmetleri gibi
frknmdn1 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2015 Mesajlar 48 Yer pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek bilgisayar tamircisi 16 Temmuz 2015 #5 Araştırdım ve sonuç olarak şunu öğrendim bunuın nedeni şifreniz yanlış demekmiş şifreyi bulup girince oldu
Araştırdım ve sonuç olarak şunu öğrendim bunuın nedeni şifreniz yanlış demekmiş şifreyi bulup girince oldu
_Heisenberg_ Hectopat Katılım 8 Temmuz 2015 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2015 #6 Bunu bende yaşıyordum geçen gün müşteri hizmetlerini aradım ve dedilerki 18 yaş altında olunca online himetlere girilmiyormuş nedenini bilmyorum ama en kısa sürede düzelticez felan dediler.
Bunu bende yaşıyordum geçen gün müşteri hizmetlerini aradım ve dedilerki 18 yaş altında olunca online himetlere girilmiyormuş nedenini bilmyorum ama en kısa sürede düzelticez felan dediler.