Paypal Nakit Kart

zdcraicha

Hectopat
Daha fazla  
İyi Akşamlar 2 hafta önce paypal kart aldım. Fakat yazdığım hiçbir şifreyi kabul etmiyor. Çözümü bilen birisi yardımcı olabilirmi? Şimdiden teşekkürler.

Aynı sorun bende de var her girişte şifre alıyorum ancak öyle girebiliyorum online işlemlere.

paypal nakit kartta onu yapamıyoruz veya ben bılmıyorum yapmayı boşunamı aldıım kartı 25 lirada zorunlu yukelttıler

Bu adresten girebilirsin: PayPal Nakit . Ben nakit kartı internet üzerinden sipariş ettim, istediğim zaman teb atmsine gidip paramı yüklüyorum. Herhangi bir zorunluk yok.

yok girdim bunlara hesabı aktif edemiyorum para yuklenebılıyor ancak steamden veya herhangı bır yerden alışveriş yapamıyorum

Bir kaç sorum olucaktı da... Acaba Paypal kart kaç günde elinize ulaştı? Ve yaşınız kaç?
Teknosa'dan 5TL karşılığında alabilirsin.

İyi Akşamlar 2 hafta önce paypal kart aldım. Fakat yazdığım hiçbir şifreyi kabul etmiyor. Çözümü bilen birisi yardımcı olabilirmi? Şimdiden teşekkürler.
Paypal nakitten kartını açtırmanız gerek. PayPal Nakit

paypal nakit kartta onu yapamıyoruz veya ben bılmıyorum yapmayı boşunamı aldıım kartı 25 lirada zorunlu yukelttıler
5TL kart bedeli geri kalan 20TL karta yüklenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…