bacoen Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 318 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2021 #1 Misafir olarak Papara kartım ile ödeme yapacağım. Sıkıntı çıkar mı?
Sinquary Hectopat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 292 Çözümler 1 31 Ekim 2021 #2 PayPal mı Papara mı?
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.585 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2021 #3 bacoen dedi: Misafir olarak Papara kartım ile ödeme yapacağım. Sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Başlığa PayPal yazmışsın konuya Papara hangisi dostum?
bacoen dedi: Misafir olarak Papara kartım ile ödeme yapacağım. Sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Başlığa PayPal yazmışsın konuya Papara hangisi dostum?
CidQu Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 522 Çözümler 8 31 Ekim 2021 #4 Paypal üzerinden misafir olarak Paparadan ödeme yapamazsınız. Zaten ülke seçin kısmında Türkiye gözükmüyor, ondan kartınızı reddedecektir. TimoLoX dedi: Başlığa PayPal yazmışsın konuya Papara hangisi dostum? Genişletmek için tıkla... PayPal üzerinden hesap açmadan Papara kartıyla ödeme yapmak istiyor anladığım kadarıyla
Paypal üzerinden misafir olarak Paparadan ödeme yapamazsınız. Zaten ülke seçin kısmında Türkiye gözükmüyor, ondan kartınızı reddedecektir. TimoLoX dedi: Başlığa PayPal yazmışsın konuya Papara hangisi dostum? Genişletmek için tıkla... PayPal üzerinden hesap açmadan Papara kartıyla ödeme yapmak istiyor anladığım kadarıyla
bacoen Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 318 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2021 #5 TimoLoX dedi: Başlığa PayPal yazmışsın konuya Papara hangisi dostum? Genişletmek için tıkla... Alışveriş yapacağım yer PayPal kullanıyor. Ben papara kartımı ekleyip alacağım. Dosya Ekleri dd.PNG 20,8 KB · Görüntüleme: 107
TimoLoX dedi: Başlığa PayPal yazmışsın konuya Papara hangisi dostum? Genişletmek için tıkla... Alışveriş yapacağım yer PayPal kullanıyor. Ben papara kartımı ekleyip alacağım.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.585 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2021 #6 bacoen dedi: Alışveriş yapacağım yer PayPal kullanıyor. Ben Papara kartımı ekleyip alacağım. Genişletmek için tıkla... Kabul edeceğini sanmıyorum.
bacoen dedi: Alışveriş yapacağım yer PayPal kullanıyor. Ben Papara kartımı ekleyip alacağım. Genişletmek için tıkla... Kabul edeceğini sanmıyorum.
Sinquary Hectopat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 292 Çözümler 1 31 Ekim 2021 #7 bacoen dedi: Alışveriş yapacağım yer PayPal kullanıyor. Ben papara kartımı ekleyip alacağım. Genişletmek için tıkla... PayPal alışkanlık olarak yazılmış Visa ve Mastercard geçiyordur yine siz bir deneyin.
bacoen dedi: Alışveriş yapacağım yer PayPal kullanıyor. Ben papara kartımı ekleyip alacağım. Genişletmek için tıkla... PayPal alışkanlık olarak yazılmış Visa ve Mastercard geçiyordur yine siz bir deneyin.
Shriena Kilopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 423 Çözümler 3 31 Ekim 2021 #8 Deneyin, niye soruyorsunuz ki?
CidQu Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 522 Çözümler 8 31 Ekim 2021 #9 bacoen dedi: Alışveriş yapacağım yer PayPal kullanıyor. Ben papara kartımı ekleyip alacağım. Genişletmek için tıkla... Orada ülke kısmında Türkiye yok, adres Türkiye olmadığı için de muhtemelen Papara ödemeyi gerçekleştirmeyecektir.
bacoen dedi: Alışveriş yapacağım yer PayPal kullanıyor. Ben papara kartımı ekleyip alacağım. Genişletmek için tıkla... Orada ülke kısmında Türkiye yok, adres Türkiye olmadığı için de muhtemelen Papara ödemeyi gerçekleştirmeyecektir.
464718 Decipat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 1.195 Çözümler 4 31 Ekim 2021 #10 bacoen dedi: Alışveriş yapacağım yer PayPal kullanıyor. Ben papara kartımı ekleyip alacağım. Genişletmek için tıkla... Paypal türkiyeden çekildiği için türk kartları çalışmıcaktır.
bacoen dedi: Alışveriş yapacağım yer PayPal kullanıyor. Ben papara kartımı ekleyip alacağım. Genişletmek için tıkla... Paypal türkiyeden çekildiği için türk kartları çalışmıcaktır.