P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 1 Mart 2024 #1 Merhabalar, HIQ'dan 2 tane shaker alacaktım toplam 161TL civarı kargo bedava. PayTR sitesine yönlendirildim ve site adında arod.paytr.com yazıyor. Neden böyle yazıyor? Güvenilir bir site diye biliyorum ama alan adı böyle olunca şaşırdım.
Merhabalar, HIQ'dan 2 tane shaker alacaktım toplam 161TL civarı kargo bedava. PayTR sitesine yönlendirildim ve site adında arod.paytr.com yazıyor. Neden böyle yazıyor? Güvenilir bir site diye biliyorum ama alan adı böyle olunca şaşırdım.
Roger Taylor Kilopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.262 Makaleler 5 Çözümler 33 Yer Ankara 1 Mart 2024 #2 Evet güvenilir.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 1 Mart 2024 #3 Roger Taylor dedi: Evet güvenilir. Genişletmek için tıkla... Neden arod.paytr.com yazıyor? Bilgim dışında para çekilir mi sanal karttan? Şikayetvar'da bilgim dışında para çekildi falan yazanlar olmuş. Roger Taylor dedi: Evet güvenilir. Genişletmek için tıkla... @Roger Taylor Hocam bişey yazarmısınız ürünü alacağımda. Son düzenleme: 1 Mart 2024
Roger Taylor dedi: Evet güvenilir. Genişletmek için tıkla... Neden arod.paytr.com yazıyor? Bilgim dışında para çekilir mi sanal karttan? Şikayetvar'da bilgim dışında para çekildi falan yazanlar olmuş. Roger Taylor dedi: Evet güvenilir. Genişletmek için tıkla... @Roger Taylor Hocam bişey yazarmısınız ürünü alacağımda.
Roger Taylor Kilopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.262 Makaleler 5 Çözümler 33 Yer Ankara 1 Mart 2024 #4 Çok sakıncalıysanız tek kullanımlık bir sanal kart oluşturun.