Sy0rex Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #1 Merhaba Shopify hesabımda ödeme yöntemi olarak PayTR kullanmayı düşünüyorum sıkıntı çıkar mı sorun olur mu ya da başka hangi ödeme yöntemlerini kullanabilirim.
Merhaba Shopify hesabımda ödeme yöntemi olarak PayTR kullanmayı düşünüyorum sıkıntı çıkar mı sorun olur mu ya da başka hangi ödeme yöntemlerini kullanabilirim.
mza01 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 698 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #2 PayTR gayet güvenilir bir ödeme yöntemi. Zamanında sanal POS'larını sitemde kullanmıştım.
Sy0rex Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #3 mza01 dedi: PayTR gayet güvenilir bir ödeme yöntemi. Zamanında sanal POS'larını kullanmıştım. Genişletmek için tıkla... Para çekmede falan sıkıntı olur mu peki?
mza01 dedi: PayTR gayet güvenilir bir ödeme yöntemi. Zamanında sanal POS'larını kullanmıştım. Genişletmek için tıkla... Para çekmede falan sıkıntı olur mu peki?
mza01 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 698 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #4 Sy0rex dedi: Para çekmede falan sıkıntı olur mu peki? Genişletmek için tıkla... Hayır, bir sorun yaşamazsınız.
Sy0rex dedi: Para çekmede falan sıkıntı olur mu peki? Genişletmek için tıkla... Hayır, bir sorun yaşamazsınız.