C CevizliÜzüm Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 326 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Haziran 2023 #11 613366 dedi: 5 Dolar. Ama takas yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Vorfell dedi: 5 dolar. Genişletmek için tıkla... Murqin dedi: Steam guardı kaldırdıysanız vs güvenlik amacıyla takas banı veriyor, özel bir sebebiyetten takas cezanız yoksa 2 hafta sonra kasalarınızı alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... steam guard hiç olmadı hatırladığım kadarıyla en azından şimdi kaldırmadım. İnternete baktığımda 5 dolar gerekli olduğu yazıyo takas için.
613366 dedi: 5 Dolar. Ama takas yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Vorfell dedi: 5 dolar. Genişletmek için tıkla... Murqin dedi: Steam guardı kaldırdıysanız vs güvenlik amacıyla takas banı veriyor, özel bir sebebiyetten takas cezanız yoksa 2 hafta sonra kasalarınızı alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... steam guard hiç olmadı hatırladığım kadarıyla en azından şimdi kaldırmadım. İnternete baktığımda 5 dolar gerekli olduğu yazıyo takas için.
Murqin Hectopat Katılım 7 Kasım 2019 Mesajlar 245 Çözümler 5 Yer Manhattan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Haziran 2023 #12 CevizliÜzüm dedi: steam guard hiç olmadı hatırladığım kadarıyla en azından şimdi kaldırmadım. İnternete baktığımda 5 dolar gerekli olduğu yazıyo takas için. Genişletmek için tıkla... Daha önce 5 dolar miktarına eş düşen para yatırdığınızı var sayaraktan söylemde bulunmuştum da
CevizliÜzüm dedi: steam guard hiç olmadı hatırladığım kadarıyla en azından şimdi kaldırmadım. İnternete baktığımda 5 dolar gerekli olduğu yazıyo takas için. Genişletmek için tıkla... Daha önce 5 dolar miktarına eş düşen para yatırdığınızı var sayaraktan söylemde bulunmuştum da
C CevizliÜzüm Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 326 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Haziran 2023 #13 Murqin dedi: Daha önce 5 dolar miktarına eş düşen para yatırdığınızı var sayaraktan söylemde bulunmuştum da Genişletmek için tıkla... 2 hafta şifre sıfırladığım için mi?
Murqin dedi: Daha önce 5 dolar miktarına eş düşen para yatırdığınızı var sayaraktan söylemde bulunmuştum da Genişletmek için tıkla... 2 hafta şifre sıfırladığım için mi?
Murqin Hectopat Katılım 7 Kasım 2019 Mesajlar 245 Çözümler 5 Yer Manhattan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Haziran 2023 #14 CevizliÜzüm dedi: 2 hafta şifre sıfırladığım için mi? Genişletmek için tıkla... Genelde şifre sıfırlamadır, steam guard kapatmalardır falan, böyle işlemler genelde takas banı veriyor bir süreliğine.
CevizliÜzüm dedi: 2 hafta şifre sıfırladığım için mi? Genişletmek için tıkla... Genelde şifre sıfırlamadır, steam guard kapatmalardır falan, böyle işlemler genelde takas banı veriyor bir süreliğine.
C CevizliÜzüm Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 326 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Haziran 2023 #15 Murqin dedi: Genelde şifre sıfırlamadır, steam guard kapatmalardır falan, böyle işlemler genelde takas banı veriyor bir süreliğine. Genişletmek için tıkla... 2 aydan uzun süredir girilmeyen hesaplara 30 gün olacağı yazıyor. Ben 2 yıl girmedim
Murqin dedi: Genelde şifre sıfırlamadır, steam guard kapatmalardır falan, böyle işlemler genelde takas banı veriyor bir süreliğine. Genişletmek için tıkla... 2 aydan uzun süredir girilmeyen hesaplara 30 gün olacağı yazıyor. Ben 2 yıl girmedim
Murqin Hectopat Katılım 7 Kasım 2019 Mesajlar 245 Çözümler 5 Yer Manhattan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Haziran 2023 #16 CevizliÜzüm dedi: 2 aydan uzun süredir girilmeyen hesaplara 30 gün olacağı yazıyor. Ben 2 yıl girmedim Genişletmek için tıkla... şu kısma göz attınız mı? Herhangi bir yere yönlendirme yapıyor mu yani
CevizliÜzüm dedi: 2 aydan uzun süredir girilmeyen hesaplara 30 gün olacağı yazıyor. Ben 2 yıl girmedim Genişletmek için tıkla... şu kısma göz attınız mı? Herhangi bir yere yönlendirme yapıyor mu yani
C CevizliÜzüm Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 326 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Haziran 2023 #17 Murqin dedi: Eki Görüntüle 1808369 şu kısma göz attınız mı? Herhangi bir yere yönlendirme yapıyor mu yani Genişletmek için tıkla... 2 tane kısıtlama kaldırma yeri var birinci maddede olan para yatır diyo üçüncüdeki bi şey demiyo
Murqin dedi: Eki Görüntüle 1808369 şu kısma göz attınız mı? Herhangi bir yere yönlendirme yapıyor mu yani Genişletmek için tıkla... 2 tane kısıtlama kaldırma yeri var birinci maddede olan para yatır diyo üçüncüdeki bi şey demiyo