Steam Pazar etkin görünmüyor

McSoren

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Steam'de pazarım etkin değildi ve dün 32.70 TL oyun aldım ama telefondan Pazar'a girdiğimde hala etkin değil görünüyor. Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar Steam'de pazarım etkin değildi ve dün 32.70 TL oyun aldım ama telefondan Pazar'a girdiğimde hala etkin değil görünüyor. Ne yapmalıyım?
Yeni hesap mı? 5 dolarlık harcama yaptın mı?
Topluluk ile ilgili her şeye erişmek için en az 5 dolarlık harcama yapman gerekir.

Yeni hesap mı? 5 dolarlık harcama yaptın mı?
Topluluk ile ilgili her şeye erişmek için en az 5 dolarlık harcama yapman gerekir.

Hesabı 1 veya 2 yıllık. Sadece 32.70TL harcama yaptım.

Bide telefondan guard açtım. Steam guard kodu ne işe yarıyor.

Hesabı 1 veya 2 yıllık. Sadece 32.70TL harcama yaptım.

Bide telefondan Guard açtım. Steam Guard kodu ne işe yarıyor.
Steam Guard ekstra güvenlik. Hesaba giriş yaparken telefondan kod girmen ya da telefondan girişi onaylaman gerekiyor.

Buraya gir, üstte aşağıdaki resimdeki gibi bir şey varsa, güncel kur ile 5 Dolar’ı tamamlaman gerekiyor.

Yaptıktan sonra belirli bir süre geçmesi gerekiyor diye hatırlıyorum. Pazar sekmesinde şu nedenlerden dolayı kullanılamaz yazar. Yeşil ile kullanmaya başlayacağın tarih yazar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…