Boracic Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #1 Steam'den koleksiyon kartı sipariş vermiştim ama kimse satmadı ben de siparişi iptal ettim ama param geri gelmedi. Tahminen ne zaman gelir?
Steam'den koleksiyon kartı sipariş vermiştim ama kimse satmadı ben de siparişi iptal ettim ama param geri gelmedi. Tahminen ne zaman gelir?
Çözüm Yukapian 31 Temmuz 2025 Boracic dedi: Steam'den koleksiyon kartı sipariş vermiştim ama kimse satmadı ben de siparişi iptal ettim ama param geri gelmedi. Tahminen ne zaman gelir? Genişletmek için tıkla... Merhaba Sipariş verdiğiniz zaman bakiyeniz eksilmez. sipariş verdiğiniz tutarda ürün pazara konulursa o an bakiye çekilir.
Boracic dedi: Steam'den koleksiyon kartı sipariş vermiştim ama kimse satmadı ben de siparişi iptal ettim ama param geri gelmedi. Tahminen ne zaman gelir? Genişletmek için tıkla... Merhaba Sipariş verdiğiniz zaman bakiyeniz eksilmez. sipariş verdiğiniz tutarda ürün pazara konulursa o an bakiye çekilir.
Yukapian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.864 Makaleler 3 Çözümler 59 31 Temmuz 2025 #2 Boracic dedi: Steam'den koleksiyon kartı sipariş vermiştim ama kimse satmadı ben de siparişi iptal ettim ama param geri gelmedi. Tahminen ne zaman gelir? Genişletmek için tıkla... Merhaba Sipariş verdiğiniz zaman bakiyeniz eksilmez. sipariş verdiğiniz tutarda ürün pazara konulursa o an bakiye çekilir. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Boracic dedi: Steam'den koleksiyon kartı sipariş vermiştim ama kimse satmadı ben de siparişi iptal ettim ama param geri gelmedi. Tahminen ne zaman gelir? Genişletmek için tıkla... Merhaba Sipariş verdiğiniz zaman bakiyeniz eksilmez. sipariş verdiğiniz tutarda ürün pazara konulursa o an bakiye çekilir.