emregercek Kilopat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 232 Çözümler 1 Bugün 10:13 #1 Pazara girebiliyor musunuz? Ben hiçbir yerden giriş yapamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 10:27
Umutsuzdu Umutlar Centipat Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:31 #2 emregercek dedi: Pazara girebiliyor musunuz? Ben hiçbir yerden giriş yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... En son dün gece girdim pubg skin sattım. Bugün denemedim
emregercek dedi: Pazara girebiliyor musunuz? Ben hiçbir yerden giriş yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... En son dün gece girdim pubg skin sattım. Bugün denemedim
A Alperen92 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 275 Bugün 11:16 #3 Şuan baktım bende bir sorun yok.
PridefulCow Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 191 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 11:22 #4 Bende de herhangi bir sorun yok 1 saat önce koleksiyon kartı sattım.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.945 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 11:25 #5 emregercek dedi: Pazara girebiliyor musunuz? Ben hiçbir yerden giriş yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende herhangi bir problem yok dostum. VPN ve GoodbyeDPI tarzı bir şey kullanıyorsan kapatıp deneyebilirsin.
emregercek dedi: Pazara girebiliyor musunuz? Ben hiçbir yerden giriş yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende herhangi bir problem yok dostum. VPN ve GoodbyeDPI tarzı bir şey kullanıyorsan kapatıp deneyebilirsin.
Rodwash Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 261 Çözümler 1 Bugün 12:02 #6 Böyle olaylarda Steam server status yazarak Steam serverlerinin ne durumda olduğuna bakabilirsiniz.