gLadio1 Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #1 Pazarama Pazarama www.pazarama.com Buradan gamepad aldım. Orijinal ve TR garantili olduğunu nasıl anlarım? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2023
Pazarama Pazarama www.pazarama.com Buradan gamepad aldım. Orijinal ve TR garantili olduğunu nasıl anlarım?
ReyuM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.868 Çözümler 7 6 Aralık 2023 #2 Hocam satıcı Nethouse ise orijinaldir.
gLadio1 Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #3 ReyuM dedi: Hocam satıcı Nethouse ise orijinaldir. Genişletmek için tıkla... Garantiye ne diyorsun hocam? İthalatçı olup olmadığını nasıl anlayacam.
ReyuM dedi: Hocam satıcı Nethouse ise orijinaldir. Genişletmek için tıkla... Garantiye ne diyorsun hocam? İthalatçı olup olmadığını nasıl anlayacam.
ReyuM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.868 Çözümler 7 6 Aralık 2023 #4 gLadio1 dedi: Garantiye ne diyorsun hocam? İthalatçı olup olmadığını nasıl anlayacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam açıkçası bu firmadan ben adlığımda garanti belgesi geldi zaten yurt dışından geliyorlar yanlış değilsem bir şirketle anlaşıyorlar.
gLadio1 dedi: Garantiye ne diyorsun hocam? İthalatçı olup olmadığını nasıl anlayacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam açıkçası bu firmadan ben adlığımda garanti belgesi geldi zaten yurt dışından geliyorlar yanlış değilsem bir şirketle anlaşıyorlar.