Pazarama'dan outlet bilgisayar alınır mı?

ptrn_07

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, kendime yan bilgisayar olarak 2.el HP Pro 3500 MT almak istiyorum, neden bu bilgisayarı seçtin derseniz bu bilgisayarı 2014 civarında kısa bir dönem kullanmıştım o zamandan mazisi var. 2. el sitelerinde araştırıyordum ve tesadüfen Pazarama'da karşıma çıktı 2. el sitelerine göre birazcık uygundu (HP Pro 3500 MT yazınca 3 tane ürün karşınıza çıkıyor). Satıcı puanı 8.4 yazıyor ama ürünlerde hiçbir yorum yok ve outlet yazıyordu. Sizce alınır mı? Yoksa 2. el sitelerinden mi alınmalı?

Fiyat ne hocam?

2000₺ dolapta i3 versiyonu ortalama 2500₺ komisyon hariç

2000₺ dolapta i3 versiyonu ortalama 2500₺ komisyon hariç
Hocam bu tarz bilgisayarlar genelde günde 15-16 saat açık kalan bilgisayarlar. O yüzden sürekli kullanıma bağlı olarak ssd'de ölü sektörler oluşmuş olabilir. Duruma göre ssd değişebilirsiniz. Genel bir temizlik de yapınca bir sorun kalmaz. Zaten fiyat baya uygunmuş.

Zaten elimde kamera için alıpta kullanmak nasip olmayan 1 tb hdd mevcut onu kullanmayı planlıyordum oyuzden sıkıntı değil ve işlemciyide i7 3770 e çıkarıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…