westquerneix Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:19 #1 Steam Guard da var, telefondan dogruladım her şey okey. Gir cık falan da yaptım Steam hesabına ama hala böyle. Bir şey satamıyorum pazarda.
Steam Guard da var, telefondan dogruladım her şey okey. Gir cık falan da yaptım Steam hesabına ama hala böyle. Bir şey satamıyorum pazarda.
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.588 Çözümler 25 Yer Konsantiniyye Dün 18:24 #2 Steam Guard etkinleştirildikten sonraki 15 gün boyunca takas yapamaz ya da Topluluk Pazarı'nı kullanamazsınız.
Steam Guard etkinleştirildikten sonraki 15 gün boyunca takas yapamaz ya da Topluluk Pazarı'nı kullanamazsınız.
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.893 Çözümler 6 Dün 18:24 #3 Yeni eklediysen guardı bekletiyor yine.
Lusadris Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.375 Çözümler 135 Dün 18:24 #4 Yeni doğruladınız sanırım. Hata mesajında da belirtmişler zaten. Steam Guard'ı koyduğunuz gibi hemen olmuyor, bir süre beklemeniz gerekiyor.
Yeni doğruladınız sanırım. Hata mesajında da belirtmişler zaten. Steam Guard'ı koyduğunuz gibi hemen olmuyor, bir süre beklemeniz gerekiyor.
westquerneix Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:25 #5 Lusadris dedi: Yeni doğruladınız sanırım. Hata mesajında da belirtmişler zaten. Steam Guard'ı koyduğunuz gibi hemen olmuyor, bir süre beklemeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Yeni doğruladım ama 7 gündür falan kullanmıyorsunuz dedigi için sordum 3 4 kez giriş yaptım hatta.
Lusadris dedi: Yeni doğruladınız sanırım. Hata mesajında da belirtmişler zaten. Steam Guard'ı koyduğunuz gibi hemen olmuyor, bir süre beklemeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Yeni doğruladım ama 7 gündür falan kullanmıyorsunuz dedigi için sordum 3 4 kez giriş yaptım hatta.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.861 Makaleler 5 Çözümler 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:26 #6 Steam Guard'ı 7 gündür kullanmıyorsunuz diye yazmış zaten. Yeni doğruladığınız için 15 gün bekletiyor. 1 hafta geçince bekletmeyecektir.
Steam Guard'ı 7 gündür kullanmıyorsunuz diye yazmış zaten. Yeni doğruladığınız için 15 gün bekletiyor. 1 hafta geçince bekletmeyecektir.
Lusadris Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.375 Çözümler 135 Dün 18:45 #7 westquerneix dedi: Yeni doğruladım ama 7 gündür falan kullanmıyorsunuz dediği için sordum 3 4 kez giriş yaptım hatta. Genişletmek için tıkla... Yedi gündür kullanmıyorsunuzdan kasıt o değil. En az 7 gün boyunca aktif olmalı, ondan bahsediyor.
westquerneix dedi: Yeni doğruladım ama 7 gündür falan kullanmıyorsunuz dediği için sordum 3 4 kez giriş yaptım hatta. Genişletmek için tıkla... Yedi gündür kullanmıyorsunuzdan kasıt o değil. En az 7 gün boyunca aktif olmalı, ondan bahsediyor.