ordnicaL Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #1 iyi günler ben CS:GO'da müzik kiti almak istiyorum fakat satın alım aşamasında fotoğraftaki sorunla karşılaşıyorum. Bu sorun benden kaynaklı mı? Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2023
iyi günler ben CS:GO'da müzik kiti almak istiyorum fakat satın alım aşamasında fotoğraftaki sorunla karşılaşıyorum. Bu sorun benden kaynaklı mı? Nasıl çözebilirim?
Çözüm Metin Eren Türkmen 9 Nisan 2023 Pazarda son zamanlarda oluşan klasik sorunlar, şu an herkeste bu hata vardır. Beklemeniz gerekli.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.822 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 9 Nisan 2023 #2 Pazarda son zamanlarda oluşan klasik sorunlar, şu an herkeste bu hata vardır. Beklemeniz gerekli. Artı 0 Eksi Çözüm
Asmerrrr Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.052 Çözümler 4 9 Nisan 2023 #3 CS envanter sunucusu çok yoğun bu yüzden bir şey alınıp satılmıyor. 1-2 saate geçer. Şu an durum bende de aynı. Artı 0 Eksi
CS envanter sunucusu çok yoğun bu yüzden bir şey alınıp satılmıyor. 1-2 saate geçer. Şu an durum bende de aynı.